Hoeveel Nederlanders halen de cut van het Dutch Open 2021?

Dag 2 van het 101ste Dutch Open belooft wederom een mooie dag te worden. Welke landgenoten halen de cut? En kan een van hen zich bovenin melden in het klassement? Aan de toeschouwers zal het in ieder geval niet liggen, alle 6.500 beschikbare kaartjes waren namelijk al tijdig uitverkocht.

Ook de Brabantse weergoden lijken weer mee te gaan helpen op vrijdag. We verwachten meer van hetzelfde als gisteren, toen de baan bij vlagen venijnig speelde maar op andere momenten weer volop birdies toeliet. Wat gaat dit doen met de grens van de cut? De top-65 van het leaderboard gaat aan het einde van de rit door en -2 lijkt minstens nodig te zijn voor een plek in het weekend. Bij de laatste editie in 2019 haalden zes landgenoten de cut, hoeveel zullen dat er vandaag zijn?

Niall Kearney gaat na 18 holes solo aan de leiding op Bernardus. Die positie heeft hij te danken aan het baanrecord dat hij gistermiddag aanscherpte naar 65 (-7). Is deze score vandaag veilig, of gaat iemand anders vandaag nóg lager?

Ook Beat the Pro zal op dag 2 weer volop voor spektakel gaan zorgen. Drie recreatieve golfers wisten de bal op de waterrijke 8ste hole gisteren dichter bij de pin te slaan dan de toppers en daar gaan er vandaag weer een aantal bijkomen.

 

Meer Nieuws

Dutch Open 2023 van 25 tot en met 28 mei op Bernardus Golf

Dutch Open 2023 van 25 tot en met 28 mei op Bernardus Golf

Koele kikker Perez wint Dutch Open 2022

Koele kikker Perez wint Dutch Open 2022

Morgen ongemeen spannende slotdag Dutch Open

Morgen ongemeen spannende slotdag Dutch Open