Bernardus 9th 7316

Bernardus Golf

Bernardus Golf is een unieke golfbaan in hartje Brabant, ontworpen door Kyle Phillips.

Phillips is een architect wiens expertise ligt in het vinden van de balans tussen wat de spelers willen en wat de natuur vraagt. De resultaten van zijn werk zijn enkele van de mooiste en interessantste golfbanen ter wereld, bekend om de visuele aantrekkingskracht en duurzaamheid.

Bernardus is ontworpen als een uitdagende baan voor elk niveau. Een baan die je ervaart met al je zintuigen; glooiende grasgolven, bloeiende paarse heide, organisch water en zandhindernissen vormen het visuele landschap. De fluisterende wind, die door de bomen waait en de geluiden van dieren in het wild, creëren een natuurlijke achtergrondharmonie. De frisse lucht en aardse geur verfrist de geest.

Bernardus is een verlengstuk van de omgeving.

 

Door de filosofische gedachte is Bernardus een golfbaan geworden die omarmt wat Brabant zo bijzonder maakt. Het aardachtige kleurenpalet van groen en bruin, de open velden en de diepe bossen, de ruisende rivieren die zich een weg banen door het landschap, en de zanderige grond vormen de perfecte basis voor een duurzame, gedenkwaardige golfbaan.

Meer weten over Bernardus Golf? Kijk dan hier!