FAQ

Dutch Open 2022

 • Wat is de hoogte van het prijzengeld in 2022?

  Het prijzengeld voor de 102de editie van het Dutch Open bedraagt €1.750.000. De winnaar gaat naar huis met €297.500. De verdeling van het prijzengeld is door DP World Tour bepaald volgens een vaste ‘breakdown’. Wanneer spelers gelijk eindigen, wordt het prijzengeld van de plaatsen opgeteld en gedeeld door het aantal spelers dat gelijk is geëindigd.

 • Wat gaat er veranderen ten opzichte van voorgaande edities?

  Dit jaar zullen er meer publiekstribunes aanwezig zijn in de baan om de ervaring voor de bezoeker tijdens het Dutch Open te verbeteren. Zowel bij hole 8, waar Beat The Pro plaatsvindt, als bij hole 18 staan tribunes waar iedereen toegang toe heeft.

  Alles wat er jaarlijks op een Dutch Open plaatsvindt wordt uitgevoerd passend bij deze tijd en de huidige regels ten aanzien van de veiligheid. Dat geldt voor alles, van premium hospitality tot publiekscatering en van spelersaccomodatie tot organisatie, waarbij het sportieve succes natuurlijk de boventoon voert.

 • Hoe ziet de begroting van het Dutch Open 2022 eruit?

  Over het totaalbudget doen wij nooit uitspraken.

Tickets

 • Hoe kan ik tickets kopen voor het Dutch Open?

  U kunt hier tickets kopen voor het Dutch Open 2022! Tickets worden twee weken voorafgaand aan het evenement naar u opgestuurd.

  Note: U kunt uitsluitend kiezen voor e-tickets. Bij de ingang van het Dutch Open 2022 kunt u door de scanpoortjes door uw e-ticket op uw mobiele telefoon (vanuit de Dutch Open app of uw mail) te tonen. Zet dan wel de helderheid van uw scherm op maximaal.

   

 • Hoe wordt mijn ticket gecontroleerd?

  Bij de ticketcontrole wordt uw e-ticket op veilige wijze gecontroleerd. Door middel van automatische scanpoorten scannen wij uw ticket (uitgeprint, als e-ticket vanuit uw mail of in de Dutch Open app, zet dan de helderheid van uw scherm op maximaal). Er zijn suppoosten aanwezig voor assistentie.

 • Kan ik een refund krijgen voor mijn ticket?

  De organisatie van het Dutch Open 2022 neemt geen aankopen retour. Controleer dus altijd goed of de datum voor u uitkomt.

 • Kan ik mijn ticket omruilen voor een ticket voor een andere dag?

  De organisatie van het Dutch Open 2022 neemt geen aankopen retour. Controleer dus altijd goed of de datum voor u uitkomt.

 • Krijg ik als Flying Blue-lid korting op tickets?

  Voor vragen over tickets voor Flying Blue-leden kunt u contact opnemen met klmgolf@klm.com

 • Wat zijn de ticketprijzen voor het Dutch Open 2022?

  Bekijk hier de ticketprijzen voor het Dutch Open 2022.

Parkeren

 • Waar kunnen bezoekers parkeren tijdens het Dutch Open 2022 in Cromvoirt?

  Het Dutch Open 2022 vindt plaats op Bernardus Golf te Cromvoirt. Kom je met de auto? Navigeer naar Gementweg 3, Cromvoirt om te parkeren. In verband met grote drukte raden we af om de navigatie in de laatste kilometers te volgen. Volg de Dutch Open borden en de aanwijzingen van onze verkeersregelaars.

  •  Vanuit Tilburg volg vanaf de N65 de gele borden richting P1 – Bezoekers.
  • Overige richtingen, rij via de A59 richting Vlijmen. Volg vanaf de snelweg de gele borden P1 – Bezoekers.

  Kiss & Ride
  De Kiss & Ride is gesitueerd bij P1 – Bezoekers, dit geldt tevens voor taxi’s. Navigatieadres Gementweg 3, Cromvoirt.

  • Vanuit Tilburg volg vanaf de N65 de gele borden richting P1 – Bezoekers en in de buurt van de parking de gele borden Kiss & Ride / Taxi.
  • Overige richtingen, rij via de A59 richting Vlijmen. Volg vanaf de snelweg de gele borden P1 – Bezoekers en in de buurt van de parking de gele borden Kiss & Ride / Taxi.
 • Waar kunnen mindervaliden parkeren tijdens het Dutch Open 2022 in Cromvoirt?

  Het is mogelijk om tijdens het Dutch Open 2022 te parkeren op de mindervalide parkeerplaats. Vanwege de beperkte parkeerplaatsen zijn de mindervalide parkeerplekken schaars. Om te kunnen parkeren op de mindervalide parkeerplaats heeft u een parkeerkaart nodig.

  Deze kan per mail worden aangevraagd. Dit geeft geen garantie dat er voldoende beschikbaarheid is.

  Gelieve een mail sturen naar julia@tigsports.nl met de volgende gegevens:

  Onderwerp: Aanvraag mindervalide parkeerkaart

  Gegevens
  Voornaam:
  Achternaam:
  Telefoonnummer:
  Kenteken:
  Dag van bezoek:
  Tickets op naam van:

  Gehandicaptenparkeerkaart
  Bestuurderskaart en/of passagierskaart:
  Kaartnummer:

  Op locatie wordt gecontroleerd op een geldige parkeerkaart in combinatie met een geldige invalidenkaart.